Schoonheidssalon Mia

Ik ben Mia van Loenen en mijn passie ligt bij zorgen voor mensen. Ik ben begonnen in het administratieve bedrijfsleven, ik heb jarenlang als baliemedewerkster bij de toenmalige Postbank gewerkt. Uiteindelijk miste ik toch iets en toen ik heb besloten om minder te gaan werken. Ik ben weer naar de schoolbanken teruggegaan om mijn droom te realiseren.

Ik ben de opleiding schoonheidsspecialiste-pedicure gaan volgen bij het Thomas Instituut in Den Bosch. Deze opleiding heeft vier jaar geduurd waarna ik besloot, na stages te hebben gelopen bij verschillende schoonheidssalons, om zelfstandig te worden.

Door toeval rolde ik in het vak tandarts/orthodontie-assistente wat een perfecte combinatie bleek met mijn eigen salon.

 

Schoonheidssalon Mia staat voor een moment voor uzelf! 

Op professionele wijze en met veel kennis krijgt u de behandeling die bij u past waarbij er ruimschoots de tijd voor u wordt genomen.

In de afgelopen jaren heb ik heel wat cursussen gevolgd waardoor ik een breed pakket kan aanbieden. Het betreft cursussen zoals IPL definitief ontharen, Acné, bindweefselmassage, lichaamsmassage ’s en verschillende productentrainingen van Frais Monde en Freihaut. In 2015 heb ik mijn dienstenpakket uitgebreid met huidverbetering door middel van DermaOxy zuurstoftherapie. Heeft u huidproblemen dan ga ik daar naar kijken wat ik daar aan kan doen met onder andere producten en behandeling advies.

 

Schoonheidssalon Mia is ook gediplomeerd pedicure.

Vaak worden voeten vergeten en blijven mensen te lang doorlopen met voetproblemen. Dit is jammer want een pedicurebehandeling kan veel problemen verhelpen en voorkomen. Veel voorkomende problemen zijn schimmelnagels, eelt, ingegroeide nagels en eksterogen.

 

Natuurlijk kunt u voor vele losse behandelingen ook altijd bij Schoonheidssalon Mia terecht. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan alleen wenkbrauwen epileren of de bovenlip harsen. Ook kunt u even ontspannen door het nemen van een rugmassage.

U bent van harte welkom in mijn schoonheidssalon en u kunt altijd vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Heeft u een vraag?

Neem contact op via:
0344-621530 of schoonheidssalonmia@gmail.com


Stel direct uw vraag